5 euros per poder reclinar la butaca i passar la nit a l’hospital

Set hospitals catalans incorporen aquesta privatització del servei
habitació d'hospital
habitació d'hospital

Els hospitals concertats de Granollers, Vic, Sant Celoni, La Seu d’Urgell, Berga, Sant Pere de Ribes, Campdevànol i Blanes fan pagar 5 euros la nit per poder reclinar la butaca que acompanya els llits on hi ha els malalts ingressats. La mesura ha provocat les queixes d’alguns pacients que consideren discriminatori per aquells familiars que no s’ho poden permetre.

L’empresa catalana Decam, de Sant Feliu de Guíxols, comercialitza aquestes butaques, que es reclinen previ pagament de 5 euros. La firma catalana ha canviat les antigues butaques pel seu model nou sense cost, a canvi de quedar-se amb el negoci de fer pagar les nits als acompanyats dels pacients.

La Sanitat pateix així una nova privatització del servei, després d’obligar a pagar per veure la televisió a l’habitació de l’hospital.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides