Hisenda entra al garatge del Júnior

Taxa la seva col·lecció de cotxassos en gairebé 1,6 milions d'euros
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

El garatge del polígon Buvisa de Teià (El Maresme) on Jordi Pujol Ferrusola té guardada la seva col·lecció de cotxes d’alta gamma ha rebut la visita d’efectius de l’Agència Tributària, que han taxat en gairebé 1,6 milions d’euros els vehicles del fill gran de l’expresident de la Generalitat.

El Júnior assegura haver pagat per cadascun d’aquests models 10.000 euros de mitjana, però entre les joies de la col·lecció figuren un Lamborghini Miura que Hisenda taxa en 562.994 euros, així com un Porsche 911 amb la senyera pintada al capó taxat en més de 78.000 euros.

Segons El Mundo, l’Agència Tributària ha elaborat un minuciós informe sobre aquesta col·lecció que ja ha estat remès a l’Audiència Nacional, que investiga el Júnior per blanqueig i delicte fiscal.

Hisenda no només ha trobat i fotografiat allà models de Lamborghini i Porsche, també de Ferrari, Lotus, Mercedes-Benz, Jaguar i, fins i tot, un Seat 600 modificat. La majora no podrien circular perquè no tenen la ITV al dia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides