De quin diari és inversor el nou director d’El Mundo’?

Sense títol
Sense títol

David Jiménez, el successor de Casimiro García-Abadillo al capdavant del diari El Mundo, és inversor d’El Español, el diari digital que Pedro J. Ramírez publicarà aquesta tardor, revela El Confidencial Digital.

Segons la mateixa informació, la relació entre el nou director i el fundador de la capçalera estrella d’Unidad Editorial és molt estreta, fins al punt que Pedro J. va oferir-li fa uns dies ser adjunt a la direcció del seu futur mitjà online.

Jiménez ha estat, a més, el periodista d’El Mundo que més diners ha aportat a El Español, publica el mateix digital.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides