Felip Puig rega amb més de 5,4 milions a patronals i sindicats

Foment, CCOO i UGT, els més ben pagats per la Generalitat
felippuig_cat
felippuig_cat

Les subvencions pagades per la Generalitat de Catalunya a patronals i sindicats van superar els 5,4 milions d’euros el 2014.

Entre les partides concedides pel Departament d’Empresa i Ocupació, encapçalat per Felip Puig, sobresurten els ajuts institucionals fixats per llei que reben Foment del Treball i els sindicats UGT i CCOO, els imports principals.

Foment rep 1,528 milions (una mica menys que els 1,6 de l’any 2013), mentre que Pimec totalitza 637.000 euros de subvenció. A més, la Confederació Catalana del Comerç incrementa una subvenció que l’any anterior va ser de 49.000 euros fins als 75.000 per fer “projectes oberts en català”.

Pel que fa als sindicats, CCOO rep gairebé 1,3 milions i UGT, 1,25 milions. Tots dos reben més diners que en el repartiment anterior: el 2013 van percebre sengles dotacions d’1,1 milions. A més, tots dos van sumar, el 2014, 300.000 euros més en concepte d’activitats de promoció sindical.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides