Les aventures de Sandro i Tito

Sandro Rosell i Ramon 'Tito' Cierco han tingut responsabilitats al Barça, tenen perilloses amistats comunes i són socis en una empresa tèxtil
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Sandro Rosell va incorporar el seu amic Ramon Cierco a la junta del Barça, de la qual, per culpa de l’escàndol de BPA, n’ha deixat totes les responsabilitats, incloses la vicepresidència de la Fundació del FC Barcelona i la direcció de l’àrea de futbol formatiu de la Masia, si bé es manté com a simple vocal, en l’actualitat a les ordres de Josep Maria Bartomeu.

Ramon Cierco, al qual Sandro anomena ‘Tito’, tal com el coneixen tots els seus amics, va ajudar Sandro Rosell a arribar a la presidència del Barça, fins al punt que li va deixar la seu electoral que va muntar al carrer París de Barcelona i va perseguir signatures i vots per la seva candidatura. Assetjat pels processos judicials, Sandro se’n va anar del club fa més d’un any, però Tito encara conserva una cadira a la junta, tot i que, des que va ser intervingut BPA, el banc andorrà del qual n’és copresident, no se li veu el pèl per can Barça.

Vacances i excursions
Sandro i Tito són amics de fa molts anys, de la mateixa manera que ho són les seves esposes, Marta i Sandra, que sempre que poden queden per jugar a pàdel, sigui a Barcelona o a Andorra. Els dos matrimonis han compartit vacances i excursions pel Pirineu.

L’amistat de Sandro i Tito també els ha portat a compartir negocis. Tos dos són accionistes del fabricant de roba esportiva i tècnica Grifone, de la Seu d’Urgell, un negoci fundat per la família d’Albert Batalla, diputat i alcalde convergent d’aquesta localitat. El seu germà Martí Batalla hi figura com a administrador i primer executiu. (…)

Operació Teixeira
Rosell i Cierco també han col·laborat per convertir Ricardo Teixeira, expresident de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), en resident passiu andorrà. Teixeria està processat al seu país per presumptes delictes econòmics relacionats amb l’organització de partits amistosos de la selecció brasilera, un cas pel qual la fiscalia d’aquell país també investiga a l’expresident del Barça. Rosell va travar amistat amb Teixeira en els temps en què el català era el responsable de Nike al Brasil.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.