El petit NicoMas

El president va xerrar després del Barça-Madrid amb el 'petit Nicolás', amb qui Oriol Pujol va admetre haver tractat temes calents

el petit nicolas i mas
el petit nicolas i mas

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, ‘el petit Nicolás’, va ser una de les atraccions a la graderia del Camp Nou durant el Barça-Madrid de diumenge, al qual va assistir, segons publica El Mundo, de la mà de Sergio Escoté, jove emprenedor barcelonès de negocis online i treballador de Grupo Intercom des dels 18 anys, on es CEO d’Intercom AdSites i HomeForHome, i director de Noticias.com, segons el seu web personal.

Segons el mateix diari, la invitació d’Escoté va incloure un post-partit en un restaurant de luxe i una visita a alguna de les discoteques que té Javier Bordas, directiu del FC Barcelona, a la capital catalana. De la presència del jove madrileny al restaurant n’ha quedat constància: va ser fotografiat saludant el president de la Generalitat, Artur Mas.

Segons El Mundo, Mas i Francisco Nicolás Gómez -a qui atribueixen vuit delictes- van xerrar amigablement. No és el primer contacte d’aquest jove amb una figura important de la política catalana i de Convergència. Oriol Pujol va admetre haver-se reunit amb ell i haver-lo pres “per poc seriós” fins que va comprovar que el noi tenia informació que, suposadament, només l’exsecretari general de CDC podia conèixer.

Oriol Pujol va indicar que el petit Nicolás coneixia converses que ni tan sols constaven al sumari. Segons va publicar El Confidencial el passat novembre, Francisco Nicolás Gómez es va presentar a dues reunions amb Oriol Pujol, el setembre passat a Barcelona, com un emissari de la vicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría. Va demanar al fill de l’expresident de la Generalitat informació contra Oriol Junqueras i ERC a canvi de suavitzar l’acusació de Manos Limpias i dels tribunals pel cas de les ITV.

El ‘petit Nicolás’ va demanar que CiU, amb l’ajuda dels seus alcaldes i regidors, pogués ajudar a elaborar un dossier amb casos de corrupció d’Esquerra i ho va fer de manera convincent, van explicar fonts properes a Oriol Pujol citades pel mateix digital, i amb l’aval del maneig d’informació confidencial, en particular la relacionada amb Jordi Pujol Ferrusola.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari