Giralt demanarà la imputació de Laporta pels espionatges

Julián Peribáñez, exdetectiu de Método 3 i testimoni de càrrec, serà citat a declarar
Joan Laporta, expresidente del Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça

L’advocat Oriol Giralt ha aportat un centenar d’informes fets per l’agència Método 3 al Jutjat d’instrucció n. 24 de Barcelona, que investiga la denúncia presentada per l’actual Junta directiva del club blaugrana pels espionatges fets durant l’etapa del president Joan Laporta. Alguns d’aquests informes ja han estat publicats pel setmanari EL TRIANGLE i, en la seva majoria, fan referència a investigacions i seguiments que no tenen res a veure amb l’activitat del FC Barcelona (entre els afectats hi ha dues exnòvies de Joan Laporta, empresaris, periodistes, polítics…).

Segons Oriol Giralt –que va ser el promotor de la moció de censura de l’any 2008 i que també ha estat víctima de les investigacions de Método 3-, “aquest és l’escàndol més greu que ha patit el Barça en tota la seva història: s’han malversat diners dels socis per pagar detectius que s’han dedicat a furgar en la vida privada de socis del club”. De moment, en aquest procediment ja estan imputats l’exdirector general del FC Barcelona, Joan Oliver, i l’exdirector de seguretat, Xavier Martorell.

Entre les diligències que pensa demanar Oriol Giralt hi ha la declaració del detectiu Julián Peribáñez, exempleat de Método 3 i autor de molts dels informes que va encarregar el FC Barcelona. A partir d’aquest testimoni de càrrec, l’advocat Oriol Giralt té previst sol·licitar la imputació de l’expresident Joan Laporta, ja que considera que és el veritable “cervell” d’aquesta “guerra bruta”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari