Rita Barberà perd la seva mà dreta política

Dimiteix el vicealcalde valencià Alfonso Grau, processat pel cas Nóos
alfonso grau
alfonso grau

Alfonso Grau ha presentat la dimissió com a vicealcalde de València aquest dilluns tot dient que pateix “una cacera electoral” per part dels socialistes. Qui ha estat l’home fort de l’alcaldessa Rita Barberà serà jutjat per delictes de prevaricació administrativa, frau en l’administració, malversació de diners públics, tràfic d’influències i falsedat documental relatius a la signatura de contractes, en qualitat de president de València Turisme, amb l’Institut Nóos.

Grau, acompanyat de Barberà en la roda de premsa amb què anunciat que plega, ha considerat que marxa amb “dignitat, transparència i honradesa”, i ha dit que “res no he firmat, res he contractat amb l’Institut Nóos”. L’alcaldessa l’ha defensat tot negant que sigui “culpable de res”, destacant la seva “honestedat”, i ha citat Winston Churchill -“el preu de la grandesa és la responsabilitat”- per retre tribut al seu número dos.

El processament de Grau, no contemplat inicialment en l’acte del jutge José Castro, es va conèixer el passat 2 de març i es va produir arran d’un recurs dels socialistes que l’Audiència de Palma de Mallorca va admetre.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari