L’alcaldessa convergent de Sant Sadurní s’apropia de Càritas

Maria Rosell fa servir, sense permís, el nom de l'organització per promocionar-se
Maria Rosell
Maria Rosell

L’alcaldessa convergent de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, ha provocat la indignació de Càritas Diocesana de Sant Feliu en utilitzar el nom d’aquesta entitat en la seva campanya preelectoral. CiU ha repartit per la vila uns pamflets de propaganda política encapçalada pel lema “Acció Social amb Càritas”.

A la propaganda s’hi llegeix “Sabem escoltar, sabem governar” i està il·lustrada amb una fotografia de l’alcaldessa i candidata a la reelecció el pròxim 25 de maig. Càritas ha manifestat que no ha estat informada de la realització de la propaganda i que ningú no li ha demanat si podia fer ús del seu nom.

Volem estar al marge de qualsevol ideologia o opció política i manifestar que el nostre únic interès és continuar estant al costat de les persones que més ho necessiten”, ha puntualitzat Càritas.

Maria Rosell va accedir a l’alcaldia de Sant Sadurní el 14 de juny passat després de liderar una moció de censura contra la socialista Susanna Mèrida. Rosell va comptar amb els vots dels regidors d’ERC que van argumentar el seu suport a CiU adduint que el PSC estava contra el “dret a decidir”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari