18 imputats per delictes mediambientals en el projecte Castor

Recaredo del Potro, president d'Escal, controlada d'ACS, és un d'ells
castor ministres
castor ministres

El jutjat d’Instrucció número 4 de Vinaròs ha imputat 18 persones per la presumpta comissió de delictes contra el medi ambient i els recursos naturals i de prevaricació mediambiental relacionats amb possibles irregularitats en la tramitació de la concessió de l’explotació del magatzem de gas Castor, un projecte que va provocar més d’un miler de sismes.

La causa s’ha obert gràcies a l’impuls de la Fiscalia, la denúncia de la qual tenia en el punt de mira els responsables de l’Institut Geològic i Miner, del Ministeri de Medi Ambient i del Ministeri d’Indústria, així com els de la concessionària Escal UGS, participada en un 66,67% pel grup ACS, que domina Florentino Pérez. De fet, ha transcendit el nom de Recaredo del Potro, president d’Escal, com el d’un dels 18 imputats, entre els quals també figuren membres del consell d’administració d’aquesta empresa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides