Tres detinguts per irrompre a Mataró Ràdio en suport dels presos per l’Operació Pandora

Disfressats de Pare Nadal volien llegir un comunicat
Operació Pandora a la Kasa de la Muntanya
Operació Pandora a la Kasa de la Muntanya

Una acció de suport a les set persones empresonades per l’Operació Pandora ha acabat, aquest dimecres, amb tres detinguts. La policia Local de Mataró s’ha endut detingudes tres persones que han interromput les emissions de Mataró Ràdio amb la intenció de llegir un manifest a favor dels encausats per l’acció repressiva de l’Audiència contra el moviment llibertari del passat 16 de desembre.

En total eren un grup de deu persones disfressades de Pare Nadal i amb ulleres de sol, segons el CapGròs de Mataró, que a primera hora del matí han exigit llegir en directe un text de suport als onze detinguts per l’Operació Pandora. “En cap moment s’han identificat i no se’ls podia reconèixer, només exigien amb males maneres llegir el comunicat” ha explicat la directora de Mataró Ràdio, Mei Ros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides