Josep Prat s’embutxacava 5.000 euros al mes per afavorir una empresa

A canvi de la perpetuïtat de la concessió pública d'un servei d'ambulàncies
Josep Prat, expresident de l'ICS
Josep Prat, expresident de l'ICS

El jutge que estudia el cas Innova considera que “potser no sigui estrany que el president de l’ICS concerti reunions entre el conseller Boi Ruiz i un prestador de serveis de la Generalitat, però sí que ho és, indiciàriament delictiu, que Prat –Josep Prat, l’expresident de l’ens públic sanitari- cobri gairebé 5.000 euros (mensuals) d’aquest prestador de serveis“.

La interlocutòria presentada aquest dijous pel titular del jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, Álvarez de Juan, concreta un nou escàndol en el frau orquestrat amb el servei de transport sanitari a les Terres de l’Ebre. El jutge està convençut que “el pagament d’aquestes quantitats anaven dirigides, en realitat, a aconseguir una posició avantatjosa en el proper concurs del transport sanitari de la Generalitat“.

Sobresou de 5.000 euros a l’aleshores director Josep Prat a banda, el jutge entén que els imputats, directius de Sagessa –filial de l’antiga Innova- i el propietari de l’empresa Ambulàncies Baix Ebre, Bernardo Coslado, engreixaven serveis amb una “doble facturació… sense cap control i amb un perjudici evident als interessos públics”.

Vaga d’ambulàncies el 22 i 23 de desembre
Part de la plantilla d’Ambulàncies Domingo han convocat una vaga, per mitjà de la secció sindical de la CGT, per als propers 22 i 23 de desembre per protestar per la “vulneració constant de drets dels treballadors i les frustrades negociacions que té el comitè d’empresa en relació amb la conciliació familiar pels torns infernals que patim”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides