Quin club social empara els esquitxats per les targetes ‘black’?

Sense títol
Sense títol

L’elitista club social madrileny Puerta de Hierro ha modificat els seus estatuts per no haver d’expulsar alguns membres esquitxats per l’escàndol de les targetes black de Caja Madrid, entre els quals hi ha l’exministre i expresident de l’entitat Rodrigo Rato i l’excap de la Casa del Rei d’Espanya Rafael Spottorno, publica El Economista.

Segons el règim disciplinari anterior, era motiu d’expulsió haver comès qualsevol acte perjudicial per a “la reputació i l’honor”. Aquest club, que ‘ven’ el seu canvi estatutari com quelcom modern, ha aprovat una nova normativa interna que ha suprimit aquell article i que estableix com a infracció molt greu i motiu d’expulsió la condemna per sentència ferma per haver comès “qualsevol delicte tipificat en la legislació penal i comès dins els terrenys o instal·lacions del club”. Ras i curt: els socis imputats es queden.

A més, segons la mateixa informació, els nous estatuts preveuen la readmissió de membres que hagin comès infraccions molt greus perquè “prescriuen al cap de dos anys de la seva comissió”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides