Trias pagava voluntaris pro independència a 10 euros l’hora

L'Ajuntament va concedir 50.000 euros a la Plataforma pro Seleccions Esportives
Document publicat pel diari 'ABC'
Document publicat pel diari 'ABC'

L’Ajuntament de Barcelona va concedir 50.000 euros a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes per pagar “voluntaris” perquè promocionessin la selecció autonòmica en diversos actes com la Diada, festes infantils o trobades esportives. El diari ABC ha rebuscat en els comptes del consistori per recollir que aquests “voluntaris” cobraven 10 euros l’hora.

El rotatiu recorda que durant la Diada del 2012, la Plataforma es va dedicar a divulgar el missatge que Catalunya “té dret a competir internacionalment com qualsevol nació del món”. Cadascun dels dotze voluntaris que van promocionar el “secessionisme esportiu” –diu el diari- durant 13 hores van rebre una retribució de 10 euros l’hora. 1.560 euros en conjunt.

Per a la Festa dels Súpers la Plataforma va disposar 16 col·laboradors que van treballar 11 hores: 3.520 euros. A la Festa del Rugby: sis persones durant 9 hores… i així fins els 50.000 euros de subvenció que va rebre l’ens de mà de l’Ajuntament de Xavier Trias.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides