DKV continua enviant malalts al Dr. Blasi

Benestar Social ha anul·lat les subvencions a Arapdis per irregularitats econòmiques
DKV
DKV

A més de dirigir el Centre Integral de Serveis de Salut Mental (CIS Salut Mental), el doctor Ramon Blasi passa consulta psiquiàtrica en altres entitats privades, com ara la Clínica Sant Jordi i l’Institut de Patologia Mèdica Sant Josep, de Barcelona, i col·labora amb diversos centres de l’Aragó. Se’l considera un metge de referència de la seva especialitat i, per això, figura en el catàleg de moltes mútues i companyies d’assegurances (Caser, Assistència Col·legial, Mútua Manresana, Vitalicio, Allianz…).

El CIS Salut Mental del carrer Verntallat és el centre on, mitjançant conveni, hi adreça els malalts amb problemes psiquiàtrics la companyia d’assegurances DKV que, al seu torn, gestiona els socis de la gran mutualitat pública Muface, adscrita al Ministeri d’Hisenda. Muface és l’entitat que dóna cobertura als funcionaris de l’Administració espanyola.

EL TRIANGLE s’ha posat en contacte amb DKV per demanar l’opinió d’aquesta companyia sobre l’expedient sancionador que ha conclòs la conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat a l’entitat Arapdis (actualment, CIS Salut Mental). La portaveu de DKV a Catalunya ha assenyalat: “El que sabem és que la Generalitat els ha expedientat, però no ens consta que hagi retirat l’acreditació oficial, ni l’hagi tret de la seva llista de centres autoritzats. Quan això passi, si passa, avaluarem la situació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides