Lleig de Mas a Junqueras

S'excusa en la seva agenda "de president" per no haver d'assistir a la conferència que farà el republicà
mas junqueras
mas junqueras

La sessió de control al president de la Generalitat celebrada aquest dimecres al Parlament, l’endemà conèixer el full de ruta independentista de Mas, ha evidenciat que el dirigent ha pres les regnes polítiques del país i ha deixat el seu exsoci, Oriol Junqueras, noquejat. Davant la lupa mediàtica d’una cambra plena a vessar, el líder republicà no ha estat capaç de recollir el guant llençat la vigília pel president, d’afegir-se a la llista unitària per a la independència. A més, el cap del Govern s’ha excusat en la seva agenda “de president de la Generalitat” per rebutjar en primera instància la invitació a la conferència que Junqueras farà la setmana vinent.

“Deixi’m mirar l’agenda, que jo soc president de la Generalitat. Jo soc president de la Generalitat, i jo he d’actuar”, ha repicat Mas a un Junqueras que només ha estat capaç de reiterar “la disponibilitat al diàleg” per “arribar a acords amb el Govern”.

Mas vol que els propers mesos evolucioni el debat que hi ha hagut fins el 9-N damunt la taula, “si votem o no votem”, per una confrontació d’arguments sobre “si és millor o no la independència”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides