Freixenet brinda per la unitat d’Espanya

"Pels pròxims cent anys junts", diu l'espot nadalenc
freixenet
freixenet

Aliè a les maniobres i declaracions d’Artur Mas, Oriol Junqueras i l’ANC, el posicionament de Freixenet pel que fa a la relació Catalunya-Espanya ha tornat a quedar clar en la presentació del tradicional espot nadalenc dels seus caves.

La peça audiovisual, protagonitzada pel cantant andalús (i seguidor del Barça) David Bisbal i l’actriu madrilenya María Valverde, pretén ser una crida a l’optimisme, diu el director de l’anunci, Kike Maíllo. Però promou quelcom més, com ha reconegut Josep Lluís Bonet, president de Freixenet. “Si som capaços d’estar cent anys més junts, aconseguirem l’èxit”, ha respost Bonet a una pregunta sobre la possible lectura en termes d’unitat d’Espanya de l’espot.

El mateix Benet ha declarat recentment que “Catalunya és part essencial d’Espanya i així ha de seguir”.

L’anunci, que es començarà a emetre a partir del 9 de desembre, acaba amb Bisbal i Valverde brindant “Pels pròxims cent anys junts”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides