Quina imatge ha fet molt mal als Mossos?

Mas i Fernandez abraçada
Mas i Fernandez abraçada

La profunda i fraternal abraçada que es van fer el president Artur Mas i el líder de la CUP, David Fernàndez, poc després de les votacions del 9-N ha originat un gran disgust i una forta discrepància en influents sectors del cos dels Mossos d’Esquadra, segons ha pogut saber EL TRIANGLE. I és que la figura de David Fernàndez provoca urticària entre els comandaments de la policia autonòmica, a causa de les seves vehements denúncies contra els mossos en casos com el desallotjament dels indignats de la plaça de Catalunya, l’ús indiscriminat de les pilotes de goma o les actuacions contra centres socials okupats. Constatar l’efusiva complicitat que hi ha entre el president de la Generalitat i el seu “enemic” David Fernàndez ha desconcertat i ha fet saltar les alarmes entre els “homes de blau”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides