Fernàndez sobre l’abraçada amb Mas: “No demanaré perdó per ser com sóc”

El diputat de la CUP assumeix les crítiques pel gest amb el president
Mas i Fernandez abraçada
Mas i Fernandez abraçada

“Sé que hi ha companys que pensen que va ser un error. Assumeixo les crítiques i les acato”. “No demanaré perdó per ser com sóc i tenir emocions”, ha manifestat aquest dilluns el diputat de la CUP, David Fernàndez, a Catalunya Ràdio. El dirigent es va abraçar amb el president de la Generalitat quan es van trobar al Centre de Recollida d’Informació del 9-N, en una imatge que li ha generat retrets per part d’algun sector de l’esquerra i de l’esquerra independentista.

“No té cap rellevància política és un gest personal del qual assumeixo en exclusiva la responsabilitat“, ha dit Fernàndez, per titllar el 9-N de “jornada d’abraçades”. Diumenge, Mas es va acostar al diputat de la CUP, que era al Centre de voluntari, i li va estendre els braços. Els dos es van abraçar, en un acte aplaudit a la sala.

Després del trencament entre els partits pro consulta per la marxa enrere de CiU en reacció a la suspensió de la consulta, les CUP van propiciar l’entesa perquè les formacions tornessin a donar suport al pla B de Convergència.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari