Jugant amb la justícia

La família Pujol denunciarà a Andbank i a la Banca Privada d'Andorra per vulneració del secret bancari
Jordi Pujol queralbs
Jordi Pujol queralbs

Segons ha informat TV3, els Pujol acusen als dos bancs del Principat d’Andorra de filtrar informació sense que existís cap petició formal d’Espanya o del Ministeri de Justícia. Lluny de voler netejar la seva imatge o com a mínim pal·liar-ne els efectes, L’expresident busca amb aquesta denúncia dificultar a la justícia la investigació sobre els seus contes a Andorra. El seu argument és que si la justícia andorrana confirma que hi va haver una filtració, les entitats bancàries afectades es podrien negar a facilitar la informació necessària en el procés contra la seva persona i la seva família.

Recordem que la banca andorrana atribueix la filtració d’informació a la UDEF que, suposadament, hauria subornat a alguns treballadors a canvi d’una forta suma de diners o informació fiscal. Els responsables dels bancs creuen tenir localitzat al delator, un treballador que ha canviat darrerament d’una entitat a l’altre i hauria utilitzat el suposat pagament de la UDEF per pagar la seva clàusula de rescissió per incompliment de contracte.

Els Pujol tenen previst presentar aquestes denúncies el pròxim 25 d’agost, dies abans d’una suposada declaració de l’ex president al Parlament. De nou un gran moviment de Jordi Pujol que continua jugant amb la justícia i que farà el possible per dificultar la investigació malgrat que ell digui el contrari.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari