Mas assenyala Bustos

El president considera que "qui rep una dieta no té perquè saber si és legal"
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El president català, Artur Mas, ha distingit aquest dijous, preguntat al Parlament pel cas dels 44 alcaldes de la Federació de Municipis de Catalunya que suposadament van rebre sobresous, entre “qui paga dietes i qui les rep”. Segons el dirigent, “qui rep una dieta no perquè haver d’estar esbrinant si és legal o no, però qui ha de tenir cura és qui paga”.

Així el president ha assenyalat l’exalcalde de Sabadell i expresident de l’ens supramunicipal, Manuel Bustos, com el responsable del pagament dels sobresous que haurien rebut els 44 alcaldes de tots els partits representats a l’FMC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides