Junqueras lamenta la seva poca audiència parlamentària

El president d'ERC intervé al monogràfic sobre agricultura en un hemicicle mig buit
Junqueras des d'un Parlament mig buit
Junqueras des d'un Parlament mig buit

Bon dia a tothom en una cambra no gaire plena“, ha iniciat aquest dimecres la seva intervenció el president d’ERC, Oriol Junqueras, en el ple monogràfic que el Parlament celebra sobre el món agrari. El dirigent republicà ha al·ludit a la poca audiència que a mig matí hi havia a l’hemicicle del Palau de la Ciutadella.

Junqueras ha intervingut després del descans que la presidenta De Gispert ha concedit als diputats tan bon punt han acabat de parlar des del faristol el president Mas i el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí. A l’hora que intervenia el dirigent d’Esquerra, bona part de la bancada convergent i popular (a la foto) estava mig buida.

Els diputats no han estat els únics que s’han pres la llicència de no seguir el desenvolupament de la sessió. A diferència d’altres vegades en què, quan hi ha hagut un ple monogràfic la tribuna era plena de convidats, aquest cop hi havia cadires buides. “Això passa perquè el debat que hi ha avui és fruit d’unes negociacions que s’han fet durant mesos. Aquí arribem amb els acords ja presos, per tant, el ple no genera molta expectació”, ha explicat a EL TRIANGLE un membre d’Unió de Pagesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides