A quin empresari acabat d’indultar està enriquint el Govern?

Título de la imagen
Título de la imagen

Foment ha encarregat la gestió del contracte de vigilància del complex Nous Ministeris, que inclou tres ministeris i les seves zones comuns, a l’empresari canari Miguel Ángel Ramírez. La web elBOEnuestrodecadadia es fa ressò d’aquesta publicació oficial segons la qual el Govern pagarà 2,8 milions durant un any a Seguridad Integral Canaria.

L’empresa ja es va endur el contracte de tres mesos i 700.000 euros per realitzar el servei de seguretat de diversos edificis de Defensa. I fa un any, la seguretat d’una part del metro de Madrid.

Miguel Ángel Ramírez, president del club de futbol Las Palmas va ser condemnat per un delicte contra l’ordenació del territori per construir en zona protegida. Però Gallardón el va indultar l’octubre passat i li va canviar la pena, de tres anys de presó, per una de dos per evitar-li la presó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides