Quina administració ha retallat més funcionariat?

vaga universitats
vaga universitats

El nombre de funcionaris dels tots els nivells administratius de l’Estat, que és de 2,55 milions de persones, ha caigut un 5% els darrers dos anys, i un 1% (25.600) l’any passat. Segons el butlletí estadístic del personal al servei de les administracions públiques, els ens locals són els que més funcionaris han retallat en els dos darrers anys: 36.438 (-6,1%).

Les Universitats se situen en segon lloc després de reduir plantilla en 7.980 persones des del 2012 (-5,1%). Les comunitats autònomes, 67.237 (-4,97%) i en darrer lloc, l‘Estat, 23.059 treballadors menys (-3,9%).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.