C’s s’estrena a Europa amb una denuncia als seus companys de CDC

Es querellaran per "difamacions i calúmnies"
Título de la imagen
Título de la imagen

De ben segur que mai uns companys de pupitre s’havien dut tan malament. Aquesta situació passarà durant la legislatura que tot just estrena el Parlament Europeu, després que el grup liberal (ALDE), del qual forma part CDC, hagi acceptat la inclusió d’UPyD i C’s. La primera mesura que ha anunciat un dels europarlamentaris de C’s, Carlos Girauta, és una demanada conta Convergència per “difamacions i calúmnies“.

Malament comencen doncs les relacions entre els eurodiputats del grup. C’s durà als tribunals “la guerra bruta que han fet els nacionalistes catalans durant les negociacions” perquè ni UPyD ni el partit d’Albert Rivera compartissin grup amb ells.

El cap de llista de C’s, Javier Nart, explicarà properament la interposició de la querella basada en les “falsedats, difamacions, calúmnies, guerra i dossiers bruts amb què els nacionalistes catalans han estat intentant impedir allò que no han aconseguit impedir”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides