Per què hi ha cursos per a desocupats que costen 5.800 euros?

Título de la imagen
Título de la imagen

Per la manca de control de l’Administració Pública sobre els diners que recull de la ciutadania. La investigació de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia engrandeix l’escàndol sobre el suposat frau en els cursos de formació per a desocupats andalusos. El darrer, subvencions de més d’1,5 milions d’euros per a ensenyaments de qualitat pèssima sobre perruqueria o informàtica.

El darrer informe policia, al qual ha tingut accés ‘Vozpópuli’, revela que es van donar classes a 262 desocupats, per la qual cosa, el cost que va pagar la Junta per persona és de 5.800 euros. A preu de màster per cursos que, segons relaten els mateixos alumnes, eren de molt poca qualitat. De les seves declaracions també s’ha sabut que algunes empreses inflaven el nombre d’alumnes i s’inventaven professors falsos per demanar més calers a l’administració andalusa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides