L’Audiència tomba l’ERO de Coca-Cola

Obliga la companyia a readmetre el miler de treballadors acomiadats
coca cola 1 maig
coca cola 1 maig

L’Audiència Nacional ha declarat nul l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) aplicat per Coca-Cola Iberian Partners que suposava acomiadar 1.190 treballadors, al final van ser 821, i el tancament dels centres de Fuenlabrada Mallorca, Alacant i Astúries. La sentència obliga la multinacional a readmetre’ls.

Coca-Cola haurà de tornar a contractar els treballadors acomiadats i els haurà d’abonar els salaris que han deixat de percebre des de l’anunci i aplicació de l’ERO fins l’actualitat. La resolució arriba després que Inspecció de Treball afirmés que la companyia havia “violat el dret de vaga” perquè havia fet portar refrescs des de Catalunya per abastir la demanada de les Balears mentre durava la vaga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides