Duran seguirà de portaveu de CiU al Congrés

Defensa el seu "dret" a reflexionar sobre el seu futur
Duran Lleida 2011
Duran Lleida 2011

Josep Antoni Duran i Lleida seguirà “sens dubte” com a portaveu de CiU al Congrés. El líder d’Unió, qui aquest cap de setmana havia manifestat que reflexionava sobre el seu futur fora de la federació, ha aclarit que si algun dia abandona, Artur Mas serà el primer a qui ho comuniqui.

La vicepresidenta Ortega va encendre l’alarma quan divendres va dir que Duran meditava sobre el seu futur. Mitjans i opinadors les han dit de tots els colors durant el cap de setmana, i aquest dilluns, el líder democristià ha volgut aclarir que de moment es queda, i ha defensat el seu “dret” a reflexionar sobre un futur allunyat de Convergència.

Mentre Duran explica els seus motius a la permanent d’Unió, l’expresident Pujol ha demanat, en una entrevista a CatRàdio, que no abandoni els seus càrrecs a la federació. El líder democristià podria deixar de ser secretari general de CiU i president de la comissió d’Exteriors del Congrés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides