Anticorrupció demana 2,5 anys de presó per a Crespo

També reclama 16,5 anys d'inhabilitació i 831.000 euros de multa
Xavier Crespo
Xavier Crespo

Fiscalia anticorrupció demana dos anys i mig de presó per a l’exalcalde de Lloret i diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo. Imputat per suborn i prevaricació pel cas Clotilde, també li reclamen 16 anys i mig d’inhabilitació, que pagui una multa de 831.000 euros i que torni els regals que suposadament va rebre d’un magnat rus.

Anticorrupció, segons una informació que ha avançat la Cadena Ser, demana una indemnització de la mateixa quantia per a l’exregidor d’Urbanisme, Josep Valls. Per al magnat rus Andrei Petrov, que suposadament va fer diversos regals de luxe a alguns dirigents perquè li facilitessin l’aixecament d’un mega complex en un solar de la localitat gironina, Fiscalia demana dos anys de presó i la mateixa multa que per a Crespo.

El president del club de hoquei de la ciutat, Joan Perarnau i l’arquitecta Pilar Gimeno també s’enfronten a la mateixa pena de dos anys i una multa de 831.000 euros cadascun.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides