Quina en porta de cap Josep Anglada, un cop l’han fet fora de PxC?

josep anglada
josep anglada

Fundar un altre partit amb la intenció de ser el cap de llista d’aquesta nova formació en les eleccions municipals de Vic del 2015. De moment, tot i que l’han expulsat de la presidència de Plataforma per Catalunya, Anglada continua sent el portaveu del grup municipal d’aquest partit a Vic, malgrat que, dels altres quatre regidors, només un li dóna suport.

Anglada ha presentat un contenciós administratiu, en el qual demana mesures cautelars al jutge per frenar la seva expulsió. En qualsevol cas, està exclòs de la cúpula del partit i marginat del seu grup municipal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides