El PSC fa costat a Enrique Bañuelos

Pere Navarro i Josep Fèlix Ballesteros defensen BCN World malgrat els problemes de Veremonte
pere navarro
pere navarro

Fa uns dies, Pere Navarro ha assegurat en una visita a Tarragona que les esmenes que ha presentat el PSC al projecte de BCN World «no seran un impediment» per a què el complex d’oci tiri endavant. Posteriorment, l’alcalde d’aquesta ciutat, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, augura que hi haurà un acord al Parlament entre les formacions polítiques perquè s’introdueixin els canvis legals que calguin en la llei del joc i en la de Centres Recreatius i Turístics: «Jo desitjo que es faci BCN World perquè crec en aquest model», tot i reconèixer que encara hi ha dues «incògnites»: la fiscalitat i l’índex d’edificabilitat.

L’optimisme dels dirigents socialistes contrasta amb les dificultats econòmiques del principal grup promotor, Veremonte, comandat per Enrique Bañuelos, que s’ha venut el 20% de les accions que tenia d’Amper al president d’aquesta companyia de tecnologies de la informació, Jaime Espinosa de los Monteros.

El preu de l’operació encara no s’ha concretat, perquè estarà en funció de la cotització de les accions d’Amper en el moment en que s’efectuï el pagament, en un termini d’entre 30 i 36 mesos, però previsiblement serà amb pèrdues per les dificultats que arrossega aquesta companyia. En aquests moments, Amper negocia a corre-cuita un refinançament del seu deute, al voltant de 120 milions d’euros, amb els bancs.

Veremonte va entrar en el capital d’Amper el maig de 2012, encara no fa dos anys. Durant aquest temps, Bañuelos ha subscrit dues ampliacions de capital per un import de 15 milions d’euros. Des de la caiguda de la immobiliària Astroc, Bañuelos ha anat de fracàs en fracàs.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari