Terrenys gratuïts per a antics legionaris

El Consorci de la Zona Franca controlat pel PPC cedeix de forma gratuïta uns terrenys a la Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona
Legionaris
Legionaris

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha acordat la cessió “gratuïta i temporal” d’una parcel·la de 5.000 metres quadrats a la Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona per a activitats socioculturals. També ha cedit 2.000 metres quadrats més a la Generalitat per poder habilitar un espai d’aparcament a la comissaria que els Mossos d’Esquadra tenen al carrer de Santa Coloma, i uns espais al Sant Andreu Cricket Club.

 

Aquests terrenys de les antigues casernes de Sant Andreu van ser adquirits pel Consorci el 2004 al Ministeri de Defensa. Es va pagar 83 milions d’euros per un espai de 81.000 metres quadrats de sostre per a diferents usos, amb l’objectiu de comercialitzar-los. De moment, el Consorci de la Zona Franca ha optat per cedir de forma gratuïta i temporal una part de les parcel·les a aquesta associació paramilitar d’antics legionaris.

 

El CZFB és un organisme presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, però està controlat per un dels dirigents de confiança d’Alicia Sánchez-Camacho, com és el secretari general del Partit Popular de Catalunya (PPC), Jordi Cornet, que és el delegat de l’Estat del CZFB i la persona que pren les decisions.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari