Detingut un ultradretà per atacs informàtics

Un jove de 19 anys ha estat arrestat per la policia com a presumpte responsable d'atacar i amenaçar de mort a diversos mitjans digitals
Feixistes
Feixistes

La policia espanyola a través de la Unitat de d’Investigació Tecnològica ha detingut a Torrevieja (Alacant) un jove de l’ultradreta com a presumpte responsable dels atacs informàtics i les amenaces de mort rebudes en diversos mitjans digitals en els últims dies. Entre els mitjans que han denunciat atacs informàtics hi ha InfoLibre i webs com Diagonal, Nodo50 i Periodismo Humano.

 

A la casa del jove ultradretà de 19 anys arrestat hi havia banderes i material nazi. La policia ha incautat dos ordenadors portàtils i dos discs durs. El detingut havia creat diversos perfils en diverses xarxes socials per reivindicar els atacs informàtics que firmava amb el nom de ‘Comando Cibernético Fascista del Imperio Español’.

 

Amb aquest nom també hauria enviat a les direccions oficials dels mitjans de comunicació afectats alguns correus electrònics amenaçant amb la col·locació d’artefactes explosius i dient que tenia la intenció de matar als periodistes. El principal sospitós de ser l’autor d’aquests atacs ha estat detingut 48 hores després de la denúncia dels fets. Uns atacs que han causat en un dels mitjans digitals afectats danys superiors als 100.000 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.