Els Mossos van colpejar al cap l’empresari del Gaixample

La víctima va rebre cops de puny, de porra extensible i puntades quan estava immobilitzat, segons un informe de la Policia Nacional
mossos raval mort gaixample
mossos raval mort gaixample

Un informe elaborat per la Policia Nacional a instàncies del jutge sobre la mort de Juan Andrés Benítez ha assenyalat que l’empresari del Gaixample va rebre cinc cops de puny al cap i tres puntades, propinades amb “impuls” per part dels Mossos d’Esquadra, mentre estava immobilitzat al terra del carrer Aurora de Barcelona.

 

L’informe, que s’ha realitzat després d’analitzar set arxius de vídeo aportats pels veïns testimonis dels fets, ha apuntat igualment a la utilització d’una porra extensible per part dels agents de la policia catalana. Precisament un d’aquests testimonis va denunciar a la Policia Nacional amenaces dels Mossos perquè esborrés les imatges gravades amb la càmera del mòbil.

 

Ver vídeoLa Generalitat investigará la muerte del empresario que falleció tras ser reducido por los Mossos de Escuadra 

Un altra de les novetats de la investigació de la policia espanyola és que la víctima va trucar la Guàrdia Urbana després de barallar-se amb un veí i abans que arribessin els Mossos, el que desmunta la teoria dels agents implicats, que sempre han defensat que van anar al lloc dels fets per separar Juan Andrés Benítez del veí amb qui suposadament s’estava barallant.

 

Aquest veí, amb qui es va barallar la víctima, ha declarat com a imputat i també ha afirmat que va veure els agents colpejant la víctima. Segons l’autòpsia, Juan Andrés Benítez va morir d’una aturada cardíaca conseqüència dels múltiples cops rebuts al cap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides