Quin partit demana un sistema anònim per denunciar casos de corrupció?

Mònica Oltra
Mònica Oltra

La coalició Compromís ha registrat una Proposició no de Llei a les Corts Valencianes per a instar el Consell a habilitar, com a mitjà material de suport per a la Fiscalia Anticorrupció, un sistema de denúncia a través d’Internet que garanteixi el total anonimat del denunciant i que arribi directament a la Fiscalia sense intermediaris. Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de la formació valenciana, Mónica Oltra, “volem que qualsevol persona de manera anònima puga presentar davant la Fiscalia Anticorrupció denuncies sobre possibles irregularitats, actes fraudulents o de corrupció dels què hagen tingut coneixement”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.