Hi ha apostes il·legals al futbol espanyol?

Sense títol
Sense títol

Això és el que sospita el president de la Liga de Fútbol Profesional (LFP), Javier Tebas, que ha contractat un expert en joc en línia perquè investigui els moviments d’apostes vinculats als partits de cada jornada de Lliga, segons ha informat El Confidencial. Tebas s’ha obsessionat amb els presumptes tripijocs que envolten el futbol de màxima competició i ha fitxat Rodrigo Arias, que s’ha incorporat al departament de Competició de l’LFP per perseguir qualsevol sospita. El detonant ha estat un augment desproporcionat de la quantitat apostada durant un partit de la Lliga Adelante, la segona divisió del futbol espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.