La parella de Wert té empreses a paradisos fiscals

Gomendio acusa els docents de manifestar-se perquè tenen el lloc assegurat quan ella suma milions en propietats
Orgull Gai
Orgull Gai

Monserrat Gomendio Kindelan, actual parella de Juan Ignacio Wert i número dos del Ministeri d’Educació, veu com el seu divorci s’està complicant per les demandes del seu exmarit, que aspira a quedar-se amb la meitat dels béns de Gomendio, la fortuna familiar de la qual és molt elevada segons les dades del perit. Després de dues dècades de matrimoni, la mà dreta del ministre pitjor valorat del Govern ha decidit posar fi a la seva relació i començar una nova amb Wert.

Gomendio, qui aquest dimecres va acusar els docents espanyols de fer vaga perquè tenen el lloc de treball assegurat, podria tenir interessos en 18 empreses que el jutge que instrueix el seu divorci ha ordenat investigar. Algunes d’aquestes societats operen des de paradisos fiscals com a República Domicana o Panamà. El passat 25 de setembre, la parella havia de comparèixer en un jutjat de Madrid per realitzar el definitiu inventari de les seves propietats, però l’advocat de Gomendio va aconseguir retardar la vista fins al febrer vinent.

L’actual parella de Wert al·lega que el patrimoni que posseeix és exclusivament seu, perquè procedeix d’una donació en vida dels seus pares, els qui li han llegat, entre altres coses, un habitatge a Pozuelo de Alarcón, un pis al carrer Joaquín Costa de Madrid (ambdues propietats estan taxades conjuntament en més de milió i mig d’euros); altres dos habitatges a Anglaterra (el valor d’aquests supera els 3 milions d’euros); diverses finques a la Península, una de les quals podria superar els 20 milions d’euros.

 

L’ex de Gomendio reclama la meitat d’aquestes propietats a més del 50% dels beneficis de les empreses en les quals té participacions. Ella va declarar en un primer moment que les seves propietats tenien un valor de 14 milions d’euros, però el seu exmarit tracta de rebatre-la i incrementar sensiblement aquesta quantitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.