Un exministre socialista, esquirol de la vaga contra la Lomce

El PSOE ha donat tot el seu suport a la convocatòria de vaga de tres dies del Sindicat d'Estudiants
Fèlix Millet
Fèlix Millet

L’exministre d’Indústria, Turisme i Comerç Miguel Sebastián ha anat a la Universitat Complutense de Madrid aquest dimarts, malgrat la convocatòria de tres dies de vaga del Sindicat d’Estudiants, segons informa Vozpópuli. Des del seu despatx ha atès als alumnes que no han secundat la vaga i que han pogut assistir a la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, on el socialista és Professor titular del Departament de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica II.

Sebastián, ministre en la segona legislatura de Zapatero, va assistir a la facultat, al contrari del que van fer altres companys seus, que en mostra de solidaritat amb els universitaris contraris a la LOMCE no es van desplaçar fins al campus de Somoaguas, al qual tampoc va ser fàcil accedir per les barricades i piquets que un grup d’estudiants compromesos contra la nova llei d’educació van muntar en els accessos.

Aquesta no és la primera vegada que Sebastián boicoteja una vaga. El passat 9 de maig, en l’anterior vaga general de l’educació espanyola, l’exministre socialista es va enfrontar a un piquet que no li permetia accedir al campus i després de baixar-se del cotxe els va demanar que respectessin la seva manera de pensar, que, segons va explicar, és contrària a les vagues. “Em sembla bé la manifestació i les mobilitzacions però no crec en la vaga, perquè les vagues perjudiquen a la universitat pública mentre les privades segueixen fent classes, segueixen formant a la gent i ells són els que es col·loquen”, va assegurar llavors Sebastián.

Mentre, Rubalcaba ha mostrat tot el seu suport als docents que secunden la vaga i ha atacat a la secretària d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, Montserrat Gomendio, qui ha acusat els professors de manifestar-se perquè tenen el lloc de treball assegurat, a diferència dels pares dels seus alumnes.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari