L’última ‘celebritat’ en deixar Twitter després de ficar la pota?

Tárrega
Tárrega

Cristina Tárrega, la presentadora que darrerament col·labora al programa Ana Rosa, ha hagut d’abandonar, que no donar-se de baixa, del seu compte a la famosa xarxa social després de l’allau de crítiques rebudes per una comparació entre el País Valencià i Andalusia.

La presentadora ha declarat sobre València: “El meu fill prefereix aquestes terres a unes altres. Estic casada amb un andalús i m’omple d’orgull dir-li: ‘La teva Andalusia no està com la meva València. La meva comunitat està preciosa’. En breu tornaré, i per suposat, no serà a Andalusia perquè aquí hi ha molt més per passar-s’ho bé”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.