L’última ‘celebritat’ en deixar Twitter després de ficar la pota?

Tárrega
Tárrega

Cristina Tárrega, la presentadora que darrerament col·labora al programa Ana Rosa, ha hagut d’abandonar, que no donar-se de baixa, del seu compte a la famosa xarxa social després de l’allau de crítiques rebudes per una comparació entre el País Valencià i Andalusia.

La presentadora ha declarat sobre València: “El meu fill prefereix aquestes terres a unes altres. Estic casada amb un andalús i m’omple d’orgull dir-li: ‘La teva Andalusia no està com la meva València. La meva comunitat està preciosa’. En breu tornaré, i per suposat, no serà a Andalusia perquè aquí hi ha molt més per passar-s’ho bé”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides