Com influeix l’apatia sexual japonesa sobre l’economia global?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

Arran d’un article de The Guardian, amb ampli ressò a la xarxa, que tracta el ‘síndrome del celibat’ que afecta molts joves japonesos, el diari estatunidenc ‘The Washington Post’ ha analitzat les conseqüències d’aquesta sorprenent tendència sobre l’economia global. “La major font d’aquest problema és demogràfica: els japonesos no estan tenint prou fills per mantenir una economia sana”, diu l’article del diari de la capital dels EUA que remarca que, tenint en compte que el Japó és la tercera economia més potent del món i que té un paper crucial en les relacions comercials internacionals, qualsevol canvi demogràfic intern tindrà conseqüències globals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.