Com influeix l’apatia sexual japonesa sobre l’economia global?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

Arran d’un article de The Guardian, amb ampli ressò a la xarxa, que tracta el ‘síndrome del celibat’ que afecta molts joves japonesos, el diari estatunidenc ‘The Washington Post’ ha analitzat les conseqüències d’aquesta sorprenent tendència sobre l’economia global. “La major font d’aquest problema és demogràfica: els japonesos no estan tenint prou fills per mantenir una economia sana”, diu l’article del diari de la capital dels EUA que remarca que, tenint en compte que el Japó és la tercera economia més potent del món i que té un paper crucial en les relacions comercials internacionals, qualsevol canvi demogràfic intern tindrà conseqüències globals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides