‘Màlaga is not Andalusia’

Una associació recull signatures perquè la província malaguenya se separi d'Andalusia
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Una associació de Màlaga ha iniciat una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per reclamar que la seva província se separi d’Andalusia i formi una comunitat autònoma uniprovincial, a l’estil de Múrcia o La Rioja, com han assegurat els seus impulsors.

 

“Exigim que seguint la via constitucional de l’article 143 s’obri un procés constituent, emparat en la Carta Magna, perquè la ciutadania de Màlaga província lliurement pugui decidir constituir-se en comunitat autònoma uniprovincial segons l’art. 143 de la Constitució Espanyola”, diu la petició que l’Asociación Rayya ha enviat al Govern espanyol.

 

“La nostra província no aguanta els envits amb què una i altra vegada carreguen amb greuges des de la capital andalusa perquè cap dels projectes importants per al nostre futur aquí fructifiquin“, prossegueix la petició, que conclou tot assegurant que és l’hora “de reconèixer el pes i la història de Màlaga província donant poder de decisió a la descontenta ciutadania com així ho reconeix un dret constitucional”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.