Els Ducs de Palma disposen de mig milió d’euros de Nóos

Els diners estan a un compte d'Aizoon, de la qual Urdangarin i la Infanta són els únics titulars
Sense títol
Sense títol

El jutge Castro de l’Audiència Provincial de Mallorca tracta d’esbrinar si la Infanta Cristina tenia coneixement de la procedència dels diners de la societat Aizoon per decidir si la imputa com acusada pel desfalc de capital públics a través de l’Institut Nóos. Aquesta societat rebia fons públics i privats per realitzar informes o activitats que posteriorment no es realitzaven. Part d’aquests pagaments es derivaven després a Aizoon i eren utilitzats per la filla menor del Rei i el seu marit per a les seves despeses personals.

La capacitat dels responsables del cas de vincular el desviament d’aquests diners amb la Infanta Cristina serà la clau per al seu enjudiciament. Si era conscient d’això no caben dubtes de la seva culpabilitat. La duquessa de Palma és la presidenta d’Aizoon, que en l’actualitat encara disposa de 547.000 euros procedents de Nóos en els seus comptes i que no es poden justificar, perquè l’empresa tampoc tenia activitat comercial.

A més, la Infanta Cristina també figurava com a directiva a l’Institut Nóos, encara que no s’ha pogut vincular-la amb les activitats il·lícites d’aquesta societat fins al moment; com sí s’ha fet amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, i el soci d’aquest, Diego Torres. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.