Marco explica el control de la vida nocturna de Piqué

El director de Método 3, Francisco Marco, explica en el llibre alguns detalls del seguiment que van fer al jugador del Barça
Gerard Piqué
Gerard Piqué

En el llibre acabat de publicar titulat ‘El Método’, el director de l’agència de detectius Método 3, Francisco Marco, també fa referència al seguiment que van fer al jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, per controlar la seva vida nocturna

 

Marco explica alguns detalls dels controls es van fer durant la temporada 2009 – 2010, quan Josep Guardiola dirigia la plantilla blaugrana. L’objectiu dels seguiments a Piqué, amb el coneixement del club, era protegir-lo de “males companyies” i comprovar que no s’excedís amb la seva vida social i complís els horaris establerts pel Barça.

 

El director de Método 3 apunta que es va controlar l’horari del jugador durant “moltes nits”, amb moltes dificultats perquè Piqué tenia a sobre molts paparazzi i conduïa a molta velocitat per esquivar-los. Tot i això, Marco afirma que al final els detectius encarregats del seu seguiment es quedaven sols fent el seguiment. En una ocasió, però, el jugador es va adonar de la seva presència i ho va advertir al club i a la policia.

 

Francisco Marco diu en el llibre que van deixar de controlar la vida nocturna de Piqué quan es va confirmar la seva relació sentimental amb Shakira, apuntant que va aportar al jugador la “serenitat necessària” per complir amb els horaris del club blaugrana. Marco també assegura que tan el Barça com l’entrenador van estar “molt pendents de que les nostres investigacions es fessin únicament en llocs públics” i que els mitjans utilitzats fossin “sempre legals”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari