Banksy dispara contra McDonald’s

L'artista segella Nova York durant un mes
Banksy
Banksy

Sense invitació, sense finançament públic ni privat i sense massa explicacions, com acostuma, l’artista Banksy ha començat ha deixar el seu segell pels carrers de Nova York, on va anunciar que hi passaria un mes.

Un mossèn que confessa en un bloc de formigó armat, un homenatge a les víctimes de l’11 de setembre al World Trade Center i altres al·lusions als crims de guerra o pel·lícules americanes han tenyit la ciutat.

El pallasso més conegut dels EUA, per ser la cara de la cadena d’hamburgueseries més famosa del món, Roland McDonald, serà la darrera víctima de l’artista del carrer en la seva estança a Nova York. Banksy ha reproduït amb fibra de vidre una figura igual a la del pallasso i l’exposarà durant una setmana a diversos establiments de la cadena.

El toc de l’artista és el figurant que acompanya el pallasso. Un actor caracteritzat de nen esclau de la revolució industrial que llustra les sabates immenses del clown.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides