Bombers amb l’aigua al coll

Reprodueix vídeo

Al mal temps bona cara, hauran pensat els bombers de Ferrol, que davant la deterioració de les instal·lacions en les quals treballen i els continus incompliments de les autoritats respecte a les reparacions han decidit gravar un vídeo de denúncia, que està tenint molt d’èxit. Tant que l’Ajuntament s’ha compromès públicament, una vegada més, a solucionar els seus problemes, encara que aquesta vegada sembla que van de debò.

En el vídeo es pot veure a un bomber llançant-se en planxa sobre un dels tolls formats per les nombroses goteres que afecten al parc en el qual treballen 55 operaris, que es reparteixen en guàrdies de 24 hores cada quatre dies, en les quals participen 11 funcionaris. A poc a poc van mostrant imatges de les diferents sales de l’edifici que estan afectades per les goteres. Les galledes s’han convertit en un element indispensable al parc per evitar les inundacions.

Banys embussats, esquerdes a les parets i humitats completen un panorama desolador per a un lloc de treball en el qual empleats mengen i dormen cada dia. Després de moltes promeses incomplides, els bombers van optar aquest dimarts per pujar aquest vídeo a Youtube i han obtingut la resposta que pretenien, més enllà de superar les 10.000 visites en menys de dos dies. L’ajuntament de Ferrol ha anunciat per escrit que ha aprovat un pressupost de més de 23.000 euros per reparar els desperfectes més urgents de les instal·lacions.

El consistori gallec s’ha disculpat assegurant que la culpa de la deterioració és de l’anterior equip de govern de la localitat i que per fer obres en la teulada feia falta un permís municipal que, precisament, s’ha aprovat aquest dimecres, només un dia després que es pugés el vídeo a la xarxa. Els bombers esperen ara el compliment del compromís de l’ajuntament, que en els últims anys els ha baixat el salari i els ha augmentat la jornada laboral mentre veien com les condicions en les quals treballen empitjoraven sense remei.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.