Gijón suspèn l’actuació d’Albert Pla

Un regidor del PP creu que les declaracions "són un greu insult que no ha de quedar sense resposta"
Título de la imagen
Título de la imagen

“A mí siempre me ha dado asco ser español, como espero que a todo el mundo”, aquesta declaració ja li ha costat el primer disgust a Albert Pla, després que el Gijón suspengui l’actuació que el cantautor català tenia prevista per al 25 d’octubre.

Aquest divendres es reuneix el consell d’administració del Teatro Jovellanos per aprovar la suspensió del concert. L’equip de govern de l’ajuntament plantejarà la cancel·lació de l’acte després que el PP sol·licités la rescissió del contracte firmat per l’artista per “insultar gratuïtament els xixonencs”.

Un edil popular ha assenyalat que les manifestacions del cantautor català “són un greu insult que no ha de quedar sense resposta“.

“A mi sempre m’ha fet fàstic ser espanyol, com espero que a tot el món. M’agradaria que els catalans fóssim independents i que a Gijón s’estudiés el català per collons, igual que ens passa a nosaltres ara”, va declarar Pla al diari La Nueva España.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides