Marco diu que el dinar de la Camarga el va organitzar Moragas

L'expropietari de Método 3 assenyala a l'assessor català de Rajoy com l'impulsor del dinar
Sense títol
Sense títol

L’amo de l’agència de detectius Método 3, Francisco Marco, publica aquest dimarts un llibre en el qual explica com es va gestar l’enregistrament de la Camarga, que EL TRIANGLE va publicar per als seus lectors. Segons Marco, l’escolta va ser legal perquè va ser ordenada per Alicia Sánchez Camacho, com ha defensat sempre aquest diari, a través d’un intermediari.

En el llibre, titulat ‘El Metodo’, al que ha tingut accés el diari El Mundo explica que el dinar en el restaurant La Camarga va ser organitzada per Jorge Moragas, membre del PP de Catalunya i actualment assessor personal del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. Moragas hauria conegut a Victoria Álvarez, l’altra comensal del menjar i examant de Jordi Pujol i Ferrusola, en el col·legi i la seva amistat s’hauria perllongat en la joventut, quan tots dos van formar part de Nuevas Generaciones del PP.

Marco no explica qui és l’intermediari que encarrega l’enregistrament i es refereix a ell com “un amic vinculat al PSC“, al que defineix com a “intel·ligent” i “lector incansable”, a més d'”amic íntim” d’Alicia Sánchez Camacho. Aquesta persona podria tractar-se de José Zaragoza, exsecretari d’organització del PSC, un altre polític esquitxat per l’escàndol de l’espionatge entre partits.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari