El racista Anglada anima Jordi Cañas

El líder del partit racista i xenòfob PxC, Josep Anglada, dóna suport a Ciutadans en la seva disputa amb la CUP al Parlament
Anglada
Anglada

El president del partit de caire racista i xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha donat suport a través d’un tuit al portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, després de l‘incident viscut aquest dijous en el Parlament de Catalunya entre C’s i els diputats de la CUP, que va acabar amb els diputats de C’s i del Partit Popular de Catalunya (PPC), abandonant l’hemicicle.

 

Anglada ha expressat el seu suport i comprensió en un missatge dirigit a Jordi Cañas, afirmant en castellà “Sé @jordi_canyas lo que es aguantar a estos bolcheviques de la #CUP pero no podrán con los demócratas”.

 

Unes paraules que fan referència a la disputa verbal protagonitzada entre els diputats de la formació espanyolista i la CUP, que va recriminar a C’s i el PP de Catalunya que aquest dissabte es manifestin al costat de “la xenòfoba PxC, els nazis del Tramuntana i La Falange”. Jordi Cañas, de la seva banda, va replicar acusant a la CUP de manifestar-se al costat de terroristes del ‘comando Barcelona’.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari