El racista Anglada anima Jordi Cañas

El líder del partit racista i xenòfob PxC, Josep Anglada, dóna suport a Ciutadans en la seva disputa amb la CUP al Parlament
Anglada
Anglada

El president del partit de caire racista i xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha donat suport a través d’un tuit al portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, després de l‘incident viscut aquest dijous en el Parlament de Catalunya entre C’s i els diputats de la CUP, que va acabar amb els diputats de C’s i del Partit Popular de Catalunya (PPC), abandonant l’hemicicle.

 

Anglada ha expressat el seu suport i comprensió en un missatge dirigit a Jordi Cañas, afirmant en castellà “Sé @jordi_canyas lo que es aguantar a estos bolcheviques de la #CUP pero no podrán con los demócratas”.

 

Unes paraules que fan referència a la disputa verbal protagonitzada entre els diputats de la formació espanyolista i la CUP, que va recriminar a C’s i el PP de Catalunya que aquest dissabte es manifestin al costat de “la xenòfoba PxC, els nazis del Tramuntana i La Falange”. Jordi Cañas, de la seva banda, va replicar acusant a la CUP de manifestar-se al costat de terroristes del ‘comando Barcelona’.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.