Quin actor ha dit que el Govern espanyol és “mediocre”?

Montoro
Montoro

L’actor i director teatral, Josep Maria Pou, ha dit que el Govern espanyol és “mediocre i incapaç”, afegint que els ministres de l’executiu de Mariano Rajoy són de “molt baixa qualitat”. L’actor català ha fet aquestes declaracions en resposta a unes paraules del ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, en què afirmava que els problemes de la indústria del cinema també estan relacionats amb la seva qualitat.

 

Josep Maria Pou també ha retret al ministre Montoro que hagi opinat així sobre el cinema espanyol sense haver vist totes les pel·lícules que es fan, apuntant el següent sobre el Govern actual: “Tant de bo tinguéssim uns líders, uns herois i unes idees capaços d’arrossegar-nos a l’acció com en els seixanta”.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari