Camacho cau en el seu propi parany

Nous testimonis poden ajudar a aclarir el Camargate mentre la seva versió fa aigües
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, juga amb foc i ha emprès una perillosa fugida cap a endavant d’incert final. Les incongruències que envolten la seva versió del cas La Camarga són objecte de noves diligències judicials encaminades a resoldre el gran enigma que planeja sobre aquest serial: Com sabia l’agencia Mètode 3 que el 7 de juliol de 2010 anava a celebrar-se en un reservat d’aquest restaurant un esmorzar entre la dirigent del PP i l‘ex nòvia de Jordi Pujol Ferrusola?

Si l’encàrrec es va fer des del PSC, com sosté la policia, qui va posar en sobre avís José Zaragoza? Alicia Sánchez- Camacho ha intentat tirar terra sobre aquest enutjós assumpte, que mai va pensar que saltaria a l’opinió pública, establint un pacte de silenci a dues bandes amb Francisco Marco, exdirector de Mètode 3, i Victoria Álvarez, la seva interlocutora de la Camarga, que contempla dures penalitzacions econòmiques en cas que el trenquin.

Però el tir li ha sortit per la culata. El jutjat n. 14 i els fiscals que s’ocupen d’aquest assumpte han rebutjat arxivar el sumari i, per contra, han emprès noves diligències per esclarir tots els punts foscos que encara existeixen, amb l’excusa que la principal damnificada, Alicia Sánchez-Camacho, és un personatge de rellevància pública.

La seva versió dels fets fa aigües pertot arreu. Ha admès que ni ella ni Victoria Álvarez van pagar la factura del restaurant. No es va sorprendre quan la van informar que el seu «assistent» -en realitat, l’empleat de Mètode 3 Álex Borreguero- s’havia interessat per si tot anava bé durant l’esmorzar. No va avisar els seus escortes habituals dels Mossos d’Esquadra perquè, com és normal en aquests casos, fessin una inspecció prèvia del restaurant i del reservat on anava a desenvolupar-se la seva trobada amb l’ex nòvia del primogènit de Jordi Pujol.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari